top of page

Minulla on ollut ilo tuntea Tanskanen yli kymmenen vuotta, siitä hetkestä kun palkkasin hänet Mikkelin teatterin ääni-, valo-osastolle töihin. Ensi tapaamisestamme lähtien yhteistyömme on sujunut vaivattomasti ja korkealla ammattitaidolla. Erityisesti Juhan monipuolisuus kaikkeen äänisuunnitteluun liittyen, on ollut ihailtavaa, on kyseessä ollut sitten tekninen tai taiteellinen työ. Myös Tanskasen kyky säveltää musiikkia korkealla kvaliteetilla vaadittaviin ympäristöihin on hämmästyttänyt minut positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Juhan kohdalla voikin poikkeuksetta soveltaa Tuntemattoman kuuluisaa lausetta: ”Miss sie tarviit oikee hyvvää miestä, nii täs siul on sellanen.”

 

Kun edellä mainitun kaltaiseen ammatilliseen osaamiseen liitetään vielä Juhan huumorintaju ja tinkimättömän korkeaa laatua vaaliva, ratkaisukeskeinen luonne, on minun enemmän kuin helppoa suositella häntä kaikkiin äänisuunnittelutehtäviin. Hieno mies monella eri tapaa!

 

Pekka Laasonen

Innoart Oy:n omistaja / yrittäjä ja teatterialan ammattilainen yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella

------------------

"Olemme tehneet yhteistyötä Miaudion Juha Tanskasen kanssa useissa eri tuotannoissa. Juhan ammattitaito on huippuluokkaa, mutta yksi erittäin tärkeä asia nousee vielä ammattitaidon yläpuolelle, ja se on työmoraali. Viimeisiä yksityiskohtia hiotaan niin kauan kunnes täydellinen lopputulos on saavutettu, vaikka se tarkoittaisi töitä kellon ympäri. Laadusta ei tingitä, ja se on asiakkaan näkökulmasta kaikkein tärkeintä. Kun tämän lisäksi yhteistyö on helppoa, mutkatonta, joustavaa ja vieläpä hauskaa, niin ei voi muuta kuin suositella lämpimästi."

 

Teemu Laasanen, CEO

MusicFairyTales MFT Oy

------------------

"Teatteriravintola ILO on käyttänyt Miaudion palveluita yrityksen perustamisesta saakka ja ollut erittäin tyytyväinen. Miaudio hoitaa tekniikan kunnianhimoisesti, sovitulla aikataululla ja on luotettava yhteistyökumppani. Voimme suositella lämpimästi Miaudion monipuolisia palveluita."

Pauliina Hukkanen/ tmj,Teatteriravintola ILO

-------------------

"Olen työskennellyt Juha Tanskasen kanssa ollessani Mikkelin teatterin näyttelijänä

sekä useissa ohjaamissani produktioissa.

Hän omaa erittäin vahvan laaja-alaisen ammattitaidon lisäksi

kyvyn kuunnella ja rohkaista työtiimissä.

Hänen valoisa ja empaattinen luonteensa on eteenpäin vievä voima."

 

Tarja Pyhähuhta, Näyttelijä-ohjaaja

FIA

bottom of page